Wat waren we in ons clubblad nog enthousiast en keken we reikhalzend uit naar het voorjaar. Met onze veldwedstrijden, zweetwerk en OWT wedstrijden. Nu zijn we in een heel ander scenario beland met het coronavirus. Door alle opeenvolgende en verscherpte maatregelen zijn we helaas, maar wel begrijpelijk, genoodzaakt om alle activiteiten stil te leggen.

Dat betekent dat er de activiteiten die in juni plaatsvinden– 6 juni: OWT, 13 juni: Jonge hondendag, ALV, Kampioensclubmatch - geen doorgang vinden.

Er wordt nu aangegeven dat alle evenementen tot 1 september worden geannuleerd dus zoals het er nu naar uitziet zal de SJP eind juli ook niet doorgaan.

Wij kunnen op dit moment via deze nieuwsbrief nog geen verdere details geven omtrent de verdere ontwikkelingen in deze coronacrisis, hoe lang al de maatregelen van kracht blijven en wat dit betekent voor het najaar.

De Algemene ledenvergadering zal uitgesteld worden tot het najaar, maar mocht deze opnieuw worden uitgesteld dan kunnen wij als VVDD niet voldoen aan onze statutaire en wettelijke verplichtingen. Het bestuur gaat ervanuit dat de overheid de termijnen zal verruiming.

We houden onze leden via internet/ sociale media op de hoogte zo kan iedereen snel bereikt worden met de meest actuele informatie. 

Het zijn onzekere tijden en angstige tijden voor velen van ons.

Het tijdelijk stilvallen van het verenigingsleven en het annuleren van de clubactiviteiten vallen echter in het niet vergeleken met de dreiging die het coronavirus met zich meebrengt, in de eerste plaats gezondheid, maar ook de werkgelegenheid.

Hopelijk kunnen onze draadharen voor wat afleiding zorgen en troost in deze onzekere tijden.

Vriendelijke groet

Ruud Onderwater

Voorzitter VVDD